Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

waar spreken ze frans

Afbeelding genomen van Musée de lHistoire Vivante Het Frans in Amerika. Frans is traditioneel in Luxemburg de taal van de wetgeving en bestuur door de invloed van de Code Napoleon.

Frans Swidde Sitetitel
Frans Swidde Sitetitel

Het Frans in Amerika en Oceanië Het Frans wordt ook gesproken in zowel Noord- als Zuid-Amerika maar ook in het Caribisch gebied.

. Waar in de wereld spreken ze Frans. Frans is een Romaanse taal - een afstammeling van het Latijn. Dit is voor de meeste inwoners van Luik vaak de enige taal die ze spreken. Het Frans is inheems in West-Europa maar wordt als officiële taal in tientallen landen wereldwijd gesproken.

Het Frans is een Romaanse taal die gesproken wordt in Frankrijk in aangrenzende gebieden zoals België en Zwitserland en in voormalige koloniën van Frankrijk. In welke landen spreken ze frans nederlands. De hoofdtaal in het Wallonische deel van België is Frans. In Wallonië het zuidelijke deel spreken de meeste mensen Frans12 jun Hoeveel mensen spreken Frans in België.

De officiële taal is daar Vlaams of Belgisch Nederlands. Ook leer je welke nationaliteit de inwoners van een land hebben en welke taal ze spreken. Frans is een landen waar ze frans spreken de drie werktalen van de Europese Unienaast Engels en Duits. Waar in Marokko spreken ze Berbers.

Het Frans is naast het Engels de officiële. Ook is er een aantal creoolse talen op basis van het Frans ontstaan. Hoewel Frans de enige officiële taal is zijn er veel plaatsen in de provincie waar een grote populatie Engelstaligen te vinden is zoals in de stad Montréal en in bepaalde wijken. België bestaat uit drie gewesten.

Het Frans is een. Tegenwoordig worden er verschillende dialecten van Berbers en Arabisch naast elkaar gesproken ook in veel grote steden van de. Dat wil zeggen er zijn 33 landen. De officiële taal is daar Vlaams of Belgisch Nederlands.

Bovendien heeft het land te maken met een vrij grote instroom. Vertalingen van het uitdrukking WAAR ZE OVER SPREKEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van WAAR ZE OVER SPREKEN in een zin met hun. Op deze website kan je een heel overzicht zien van alle landen waar het Frans wordt gesproken. Vlaanderen is het noordelijke deel.

Van de Nederlanders spreekt 90 Engels 71 Duits en 29 Frans op een niveau waarop ze een conversatie kunnen voeren. Lijst van landen waar Frans een officiële taal is gesorteerd op inwoneraantal. De mensen die in de horeca of op een andere manier in. Waar spreken ze allemaal frans in andere landen als frankrijk frans Verwijderde gebruiker 12 jaar 2 maanden geleden 25K keer bekeken 0 reacties Antwoorden 9 ehalve in Frankrijk.

Het Frans is een. Waar praten ze Frans in Belgie. Waar spreken ze Frans in Amerika.

Dit Zijn De Belangrijkste En Meest Gesproken Talen In Europa
Dit Zijn De Belangrijkste En Meest Gesproken Talen In Europa
Nederlands Taalgebied Wikipedia
Nederlands Taalgebied Wikipedia
De Franse Taal Zeker Nog Niet Passe
De Franse Taal Zeker Nog Niet Passe
Frans Vlaams Dialectloket
Frans Vlaams Dialectloket
Domein Talen Onze Taaldorpen Domein Talen Picasso Lyceum
Domein Talen Onze Taaldorpen Domein Talen Picasso Lyceum

Post a Comment for "waar spreken ze frans"